مرکز کار آفرینی بین المللی دانشگاه شمال


مرکز کارآفرینی با عنوان ” مرکز کارآفرینی بین المللی دانشگاه” در جهت اجرای آیین نامه کاراد (طرح توسعه ی کارآفرینی در دانشگاه های کشور) مصوب وزارت فرهنگ و آموزش عالیِ وقت، به منظور ارتقا و توسعه ی فرهنگ کارآفرینی تاسیس گردید.فعالیت های این مرکز در جنبه های آموزش، پژوهش، ترویج و تسهیل و مشاوره در زمینه نوآوری و کارآفرینی است.

این مرکز از زمان تاسیس، فعالیت‌های مختلفی را به‌صورت توسعه سرمایه‌‌های انسانی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی – ترویجی، برگزاری رویدادهای استارتاپی و خلاقانه، رشد و اعتلای دانش کارافرینی و کسب و کار واحد های خلاق و نوآور در دانشگاه شمال ،شرکت‌ها و موسسات مختلف، در حوزه کارآفرینی انجام داده است. از مهمترین آنها می‌توان برگزاری کمپ یک هقته ای  استارتاپی، برگزاری دوره ارتقا صادرات خدمات فنی و مهندسی، بررسی چالش ها و ارتقا کسب و کار در زمینه ورزش و سلامت، برگزاری رویدادهای رقابتی استارپ ویکندو … و همچنین کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت اشاره کرد.

فلسفه مرکز کارآفرینی

فلسفه مبتنی بر اين باور است كه كارآفرينی يک خصيصی منحصرا ذاتی نيست، بلكه از طريق آموزش‌هايی مناسب در زمينه‌های چگونگی حصول فراست و زيركی در كسب و كار، مهارت‌هاي خاص، و تغيير نگرش و ايجاد انگيزه در افراد، ميتوان مبادرت به تربيت افراد كارآفرين كارآمد نمود.
01

چشم انداز

ايجاد ممتازترين مراكز كارآفرينی در دانشگاه‌های كشور به منظور ايجاد جامعه‌ای توسعه يافته و پويا، مركب از افرادی رشدیافته و دارای استقلال اقتصادی (متكی به خود) و با تحصيلات عاليه.

02

مأموريت

حمایت، تقويت و بارور كردن بنيه دانش در زمينه كارآفرينی و توسعه و ترويج فرهنگ آن از طريق ایجاد انگیزه برای كارآفرينان و بسترسازی مناسب جهت رشد و ارتقا کسب و کارشان

03

اهداف

به منظور حفظ پويايی در امر كارآفرينی، اهدافی را در زمينه پژوهش، آموزش و ترويج كارآفرينی كشور برای ايجاد و توسعه كسب و كارهای اقتصادی، با توان رقابت بالا در سطح صنعت جهانی

برنامه های مرکز کارآفرینی

networking

تشکیل تیم مدیریتی

جهت سرعت بخشیدن به پیشبرد برنامه ها، لازم دیده شده یک تیم در راس مدیریت مرکز امور و برنامه ها را مدیریت و رهبری نماید. این تیم متشکل از مدیر یا سرپرست/ معاونت اجرایی و مشاور می باشد. که ماموریت ها را سیستماتیک تدوین، برنامه ریزی و اجرا نمایند.

teamwork

جذب سرمایه گذاران ، همکاری با شتابدهنده ها

تلاش جهت شناسایی و جذب سرمایگذاران و شتابدهنده ها به منظور توسعه کسب و کار های واحد ها و معرفی آن ها به سرمایگذارن خطرپذیر علاقمند و شتابدهنگان تخصصی حوزه های مربوطه

leadership

تشکیل تیم منتورینگ (کوچینگ)

جذب گروهی از متخصصین حوزه کسب و کار و کارآفرینی جهت آموزش و پروش واحد های خلاق برای دست یابی به اهداف نهایی خود

motivation

ایجاد انگیزه

استفاده از بستر ها رفاهی و ورزشی  تحت عنوان " کسب و کار شاد " در جهت ایجاد شور و اشتیاق کارآفرینی و جذابیت برای علاقمندی به کار و تلاش مضاعف با توجه به زیر ساخت های فیزیکی و مکانی دانشگاه شمال

sales

ایجاد بستر بازاریابی و فروش محصولات

مهمترین ضعف شناسایی شده در مرکز شتابدهی عدم فروش محصول و معرفی نامناسب آن به بازار و مشتریان است . در مرکز تلاش می شود ضمن جذب حمایت ها مادی و معنوی بستر های را جهت معرفی و ارائه بهتر محصولات فراهم آید. از جمله راه اندازی استدیو و آتلیه کسب و کار شمال.

problem-solving

رفع نیاز ها

شناسایی گلوگاه ها و نیاز ها در حوزه های صنعت، کشاورزی، سلامت و شهری و ارائه انها به واحد های فناور در جهت رفع چالش ها

تیم مدیریتی مرکز کارآفرینی

photo_2024-05-26_13-09-06

رئیس مرکز

دکتر امیر متقی

Frame 3431

معاون اجرایی مرکز

مهندس محمدمهدی رضوی

آئین نامه مرکز کارآفرینی

jpg-1

منشور مرکز کارآفرینی

jpg-2

منشور کارکنان

Mask group

آئین نامه کاراد

Mask group33

جهش تولید

Mask group23

قانون شرکت های دانش بنیان

Mask group1

رفع موانع تولید

Mask group

چارت سازمانی

تفاهم نامه های مرکز کارآفرینی

گزارش های مرکز کارآفرینی